רכיבים:
שלב א:
2/3 כוס סוכר
6 חלבונים
שלב ב:
6 חלמונים
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
גרידת מלימון ותפוז
2 כוסות קמח תופח
2 כפות שוקולית
כף קקאו
קצת שמן
אופן הכנה:
להקציף את הרכיבים של שלב א.
לערבב את הרכיבים של שלב ב.
לערבב שלב א עם שלב ב ולשים בתבנית לא משומנת.
לערבב בכוס 2 כפות שוקולית + כף קקאו + קצת שמן. לשפוך על העוגה ולערבב.
לאפות בטורבו קומה 2 מלמטה 180 מעלות (בערך 45 דקות).
לאחר האפיה להפוך את העוגה.
הערות:
היתרון של התבנית המיחדת הוא שהעוגה תצנח למטה אך תשאר גבוהה.
הרגליות שיש לתבנית מאפשרות את הפיכת התבנית עם העוגה, בגמר האפיה |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה