מוקפץ זה מוקפץ זה מוקפץ
או שלא
אטריות האורז השחורות ממש קרצו לי מהמדף, "קחי אותנו"
כזה עוד לא הכנת
נכון
אז הוספתי לשחורות גם חבילת אטריות אורז לבנות
ובסה"כ זה מוקפץ מהיר, היתרון שבשימוש באטריות אורז הוא
מהירות ההכנה, אין צורך בבישול מוקדם
מהירות ההכנה, אין צורך בבישול מוקדם
רכיבים ואופן הכנה
משרים את האטריות במים חמים מאוד ממש ל-5 דקות
מסננים ומעבירים לווק עם הירקות שהוקפצו כבר.
מסננים ומעבירים לווק עם הירקות שהוקפצו כבר.
הירקות:
4 שיני שום כתושים
חב' בצל ירוק חתוך לפיסות באורך 5 ס"מ בערב
חצי קופסת נבטים סיניים
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכים לפיסות גדולות
בווק שמן שומשום חם, להקפיץ את שום, להוסיף הירקות
להוסיף 2 כפות סוכר חום, 1/4 כוס סויה, טיפה מלח ופלפל שחור
וממש כף או 2 מים
על הירקות להניח את האטריות ,לערבב כ- 2-3 דקות וזהו.
האטריות עדינות מאוד ומתקווצ'צ'ות במהירות
אז להקפיד לא להשרות יותר מידיי
ומה שפחות עירבובים
נראה מעניון ..
השבמחק