יום רביעי, 26 במרץ 2014

בטטה בקוקה קולה וסילאן

זוהי תוספת חביבה למנה העיקרית מתקתקה עם נגיעות פיקנטיות




חותכים בטטות לפרוסות דקות ומסדרים כמניפה בתבנית


יוצקים מעל סילאן בכמות מכובדת

מתבלים במלח, הרבה פלפל שחור גרוס טרי, ומעט רוזמרין טרי

 לפזר מעל סוכר חום דמררה  ובפיזור אחיד ככל האפשר כדי לקבל קירמול של פרוסות הבטטה

יוצקים מהצד, בעדינות, קוקה קולה עד חצי כיסוי של הבטטות

לתנור, 200 מעלות, ללא כיסוי, עד שמתרכך




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה