יום שלישי, 20 במאי 2014

אטריות אורז מוקפצים עם ירקות

שוב ארוחה במחבת, יופי של תוספת לממהרים
או ארוחה קלה לצימחונים
ולאוהבים את הז'אנר.

החומרים:

1/3 שקית אטריות אורז ברוחב 0.5 ס"מ
1 בצל חתוך לשמיניות
3 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות
2 גזרים חתוכים לגפרורים 
1/4 כרוב חתוך לקוביות
1 קופסת פטריות
1 כוס אפונה קפואה חלוטה

2 כפות סוכר חום
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/4 כוס סויה
מלח,ג'ינג'ר יבש

אופן ההכנה:

מניחים את אטריות האורז בתבנית , שתוכל להכיל אותם בנוחות

יוצקים מים רותחים ומניחים להתרכך

בווק: מחממים 2 כפות שמן ומתחילים להזהיב את הבצל

מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים כ- 10 דקות

מוסיפים את האפונה לסיבוב קצר

מתבלים ב 2 כפות סוכר חום,צ'ילי סויה וג'ינג'ר

מערבבים מעט

מוסיפים את אטריות האורז המסוננות ומקפיצים עןד 3-4 דקות

מתקנים טעמים







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה