שוב ארוחה במחבת, יופי של תוספת לממהרים
או ארוחה קלה לצימחונים
ולאוהבים את הז'אנר.
החומרים:
1/3 שקית אטריות אורז ברוחב 0.5 ס"מ
1 בצל חתוך לשמיניות
3 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות
2 גזרים חתוכים לגפרורים
1/4 כרוב חתוך לקוביות
1 קופסת פטריות
1 כוס אפונה קפואה חלוטה
2 כפות סוכר חום
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/4 כוס סויה
מלח,ג'ינג'ר יבש
אופן ההכנה:
מניחים את אטריות האורז בתבנית , שתוכל להכיל אותם בנוחות
יוצקים מים רותחים ומניחים להתרכך
בווק: מחממים 2 כפות שמן ומתחילים להזהיב את הבצל
מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים כ- 10 דקות
מוסיפים את האפונה לסיבוב קצר
מתבלים ב 2 כפות סוכר חום,צ'ילי סויה וג'ינג'ר
מערבבים מעט
מוסיפים את אטריות האורז המסוננות ומקפיצים עןד 3-4 דקות
מתקנים טעמים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה