את המנה הזאת הביאה הסניורית שלנו ואנחנו אימצנו בכיף
מעניין שחומוס לבד לא היה מתנגב לו באותה מהירות שהוא מתנגב
כאשר תלולית בשר טחון פיקנטי מונחת מעליו.
סלט ירקות כתוספת בארוחה קלה מתאים פה בול
המנה משתלבת יפה בארוחות שבת וגם על שולחן העצמאות
רכיבים:
1/2 קילו בשר הודו אדום טחון
1 בצל
1 כפית שום כתוש
קטשופ
רוטב צ'ילי מתוק
מלח,פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
קוצצים בצל לקוביות קטנות ומזהיבים היטב בשמן
מוסיפים את השום ומזהיבים מעט
מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים תוך הפרדת הגושים עד כמה שאפשר
לפירורים קטנים. כשרוב הבשר שינה צבע
מוסיפים כרבע כוס קטשופ ושליש כוס רוטב צ'ילי מתוק וממשיכים לטגן תוך עירבוב
מתבלים, טועמים,מתקנים טעמים אם צריך
ולאחר עוד כ- 5 דקות המנה מוכנה
בשלב זה מורחים חומוס על מגש ומערימים את הבשר החם על החומוס
מגישים מייד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה