אני חושבת שמאז התחלנו את מסורת הארוחה החגיגית בערב יום העצמאות
המנה הזאת תמיד מככבת
אמנם לא מכינים על האש,אבל
הרי צריך משהו בפה עד שהבשר מגיע
וזו בדיוק המנה
קלה מאוד להכנה ולמעשה תלויה בטיב השרי שתשתמשו
אופן ההכנה
אני קונה כנפיים נקיות ובכך חוסכת את זמן הניקוי
מסדרים את הכנפיים בתבנית בשכבה אחת
יוצקים מעל שמן זית, דבש, מלח, פלפל שחור גרוסטרי, מעט פפריקה, מעט סוכר דמררה
מערבבים, כדי שהכנפיים יהיו מכוסים בתבלינים
יוצקים כמות נדיבה של שרי ברנדי, שעושה את הטעם של המנה הזו
שעה ועשר דקות בתנור, 200 מעלות, לא מכוסה.
במחצית זמן האפיה יש להפוך את הכנפיים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה