דגים הם עיקר הארוחה בארוחות שישי בערב החלביות שלנו
וגם פה אני אוהבת לגוון במיני הדגים העולים על שולחננו
שילוב של ירקות כבר מעלה אותם בדרגה ומשבח את טעמם
רכיבים:
10 יח' פילה אמנון מופשרים מתובלים במלח,פלפל שחור ומיץ לימון
רוטב ירקות:
2 בצלים פרוסים
2 גזרים פרוסים דק
4 פלפלים פרוסים
רסק עגבניות
2 כפות פפריקה
מלח,פלפל שחור
לימון קלוף וקצוץ
פטרוזיליה
מים
אופן ההכנה:
להזהיב את הבצלים בשמן זית
להוסיף את הגזר והפלפלים
לאדות על אש קטנה כ- 15 דקות
להוסיף 1 קופסת רסק עגבניות
2 כוסות מים
מלח,פלפל,פפריקה וקורט סוכר
לבשל חצי שעה
להוסיף לימון קצוץ ופטרוזיליה
לקרר את הרוטב
לצקת מעט מהרוטב לתבנית חסינת אש
לסדר את הדגים
לצקת מעל את שארית הרוטב
לשים לב שכל הדגים מרוחים ברוטב
לאפות כ- 40 דקות בחום 170 מעלות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה