לא קורה לכם שנותרו במקרר קופסאות קוטג' שקרובות
לתאריך הפג תוקף?
קוטג' היא גבינה שטוב לאכול טריה,
יום יומיים במקרר הביתי וזה כבר לא אותו דבר
לעיתים נקווים נוזלים בתחתית, הטעם מקבל גוון חמצמץ
בקיצור אף אחד לא נוגע
ואצלנו הרי אוכל לא זורקים.. וגבינות שכאלה תמיד יצלחו לאפיה
אז הפעם מאפינס לארוחת ערב קלילה
הרכיבים: (12 יח')
1 גבינת קוטג'
2 ביצים
3 כפות שמן
2 כפות חמאה מלוחה מרוככת
1 קופסת פטריות משומרות
3/4 כוס גבינת קצ'קבל מגוררת
3/4 כוס קמח תופח
1/2 כף פסטו
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מכניסים את כל החומרים לקערת המערבל ומערבלים לבלילה אחידה
מחלקים לתבנית שקעים
אופים במשך35 דקות עד שהמאפינס מזהיבים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה