אנחנו אוהבים אוכל אסיאתי,בבית וגם כשאוכלים בחוץ
את היום החופשי שביליתי עם הג'וניורית סיכמנו
בריבר בר"ג, על ערימת סושי מופלא ומנת נודלס שלא אכלנו כמותה
כל כך נהננו והג'וניורית איתגרה:
תשחזרי בבקשה את טעמי המנה בבית!
אז כמו כל אמא טובה, ניסיתי
והיא אהבה...
הרכיבים:
1 שקית נודלס ביצים מבושלת ע"פ ההוראות
1 בצל סגול חתוך לפלחים דקים
2 זוקיני שטופים חתוכים לגפרורים דקים
1 כרישה חתוכה לאורכה ופרוסה
1 פלפל כתום חתוך לרצועות דקיקות
רוטב:
1 כוס חלב קוקוס
כפית שום כתוש
כפית קארי צהוב
חצי כפית כורכום
כפית אבקת מרק בטעם עוף
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות סויה
כף גדושה סוכר חום
מלח,פלפל
אופן ההכנה:
לחמם מעט שמן בווק ולהוסיף את הבצל והכרישה ל-3 דקות
להוסיף את שאר הירקות ולהקפיץ כ- 5 דקות
להוסיף את חומרי הרוטב להרתיח
להוסיף את הנודלס, לערבב היטב ולהקפיץ 2-3 דקות
ומה?
חשבתם שאני אניח למנה הנהדרת הזאת מבלי לשנות?
אז זהו שלא
מתוך עצלות להכין עוד מנת עוף החלטתי לשלב עם פיסות חזה עוף
את נתחי החזה - 400 גר' שמתי במרינדה שהכילה
1/2 כוס מים
4 כפות קורנפלור
2 כפות סויה
חצי כפית ג'ינג'ר
מעט מלח ופלפל שחור
לשעה
אח"כ טיגנתי והוספתי לירקות והרוטב שהיו כבר בווק
הנודלס הוספו בסוף
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה