את הסלט הזה הכנתי ע"פ תאוריה של הסניורית שלי
הוא באמת סוג של וריאציה על הנושא
מכיל את כל הרכיבים של קפרזה, אבל נראה אחרת
ולמעשה גם נטעם אחרת.
בשביל הסלט יש צורך בעגבניות שרי וכשיהיה מעניין
עגבניות בצבעים
היה לי מזל למצוא עגבניות צהובות, שרי תמר אדומות ושרי ליקופן
כמה?
כמה שתרצו
בנוסף השתתפו בחגיגה 4 כדורים גדולים של מוצרלה
המבנה הפנימי של המוצרלה הוא כזה שניתן לתלוש ממנה
"זנבות" וכך "פוררתי" את הכדורים למעין רצועות לא אחידות בגודלן
עלים מ- 4-5 גבעולי בזיליקום לחתוך לרצועות
רוטב:
בצנצנת:
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף חומץ רגיל
6 כפות שמן זית
2 כפות דבש
1 כפית שום כתוש
1 כפית חרדל
מלח,פלפל לפי הטעם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה