יום ראשון, 16 בנובמבר 2014

פשטידת כרובית

ארוחה קלה,ויחד עם סלט גם מושלמת

רכיבים:

1 שקית כרובית קפואה

בלילה:

1 כף קמח
1 כף אבקת מרק פטריות
3 כפות שמן

1 שמנת לבישול
מים בנפח 2 קופסאות של השמנת לבישול
150 גר' גבינת קצ'קבל

3 ביצים טרופות

אופן ההכנה:

מפשירים את הכרובית במיקרו, מסננים ומניחים בתבנית חסינת אש

מטגנים את הקמח ואבקת המרק בשמן להזהבה קלה ומוסיפים את השמנת ומחצית מכמות המים

מרתיחים, מתבלים במעט מלח

מוסיפים את הקצ'קבל ומכבים את האש.
לאחר כמה דקות הקצ'קבל תימס, לערבב
ולהוסיף את מחצית כמות המים שנותרה.
לקרר מעט
להוסיף את הביצים הטרופות
לצקת על הכרובית
לאפות בחום 185 מעלות למשך 45 דקות




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה