יום ראשון, 4 בינואר 2015

רולדת בצק במילוי פטריות

זהו מתכון מהיר למנה שיכולה להיות מנת פתיח
בלווית סלט קטן או, ארוחה קלה


רכיבים

 לבצק:

2 כוסות קמח
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים רותחים
כפית מלח

למילוי:

2 בצלים פרוסים דק
2 קופסאות שימורי פטריות
פטרוזיליה קצוצה
1 כפית קורנפלור
1 ביצה
מלח,פלפל

אופן ההכנה:

מכניסים את חומרי הבצק לקערת המיקסר ומעבדים לבצק אחיד
מניחים להתקרר

מכינים את המילוי:

מזהיבים את הבצל ב-2 כפות שמן



מוסיפים את הפטריות ומתבלים
מטגנים כ- 5 דקות
טורפים את הביצה עם כף מים וכפית קורנפלור
יוצקים על הפטריות ומערבבים במהירות, עד שהביצה נקרשת
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומקררים היטב



כשהמילוי קר, מרדדים מחצית  מהבצק לעלה דק
מניחים מחצית מהמילוי בקצה המלבן ומגלגלים.


מורחים ביצה טרופה, מפזרים שומשום
אופים בחום 175 מעלות כ- 35 דקות, עד שמזהיב.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה