יום ראשון, 12 באפריל 2015

גונדי ברוטב עגבניות וחומוס

אז נכון שיוצאי העדה הנכונה יתחלחלו לחילול הקודש
גונדי ברוטב עגבניות?
הא?
מי שמע כדבר הזה
אבל אני מרשה לעצמי, גיוון באוכל זהו שמי השני
ואם תנסו תראו כמה טעים זה יכול להיות


רכיבים: 

לגונדי: 

1/2 קילו עוף טחון 
2 בצלים גדולים קצוצים דק מאד, או מגורדים 
150 גרם אבקת חומוס טחון 
1 כפית מלח 
1/4 כוס שמן 
1 כפית כורכום 
1 כפית הל טחון 
1/2 כפית פלפל לבן 

לבישול הגונדי: 

מים 
מלח 
אבקת מרק עוף 

רוטב עגבניות:

1 בצל 
2-3 עגבניות קלופות וקצוצות 
תבלינים 
מעט נוזלים מהסיר בו התבשלו הגונדי 
חומוס מבושל לדרגת אכילה
   



אופן הכנה: 

לגונדי: 

מערבבים את החומרים לגונדי ומניחים לחצי שעה,לנוח. 

להרתיח בסיר גדול מים עם כף מלח ו2-3 כפות אבקת מרק

כשהמים רותחים לצור כדורים ולבשל במרק

מניחים לכדורים להתבשל כחצי שעה

להוציא את הכדורים, במים שנותרו אפשר להשתמש לבישול מרק. 

בסיר אחר לטגן בצל וכשמזהיב להוסיף

, 2-3 עגבניות קלופות וקצוצות, תבלינים ומעט נוזלים מהסיר בו התבשלו הגונדי. 

אחרי 10 דקות להוסיף את הכדורים יחד עם חומוס  

עוד בישול קצר של 10 דקות לספיגת טעמים וזהו.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה