יום ראשון, 19 באפריל 2015

קראמבל תפוחים אגסים ואוכמניות

סעודות שישי בערב בחודשי החורף
לעולם יסתיימו בקינוח תפוחים חמים
זה קינוח קליל, שהולך טוב אחרי סעודה דשנה
כוס סיידר חם ומתובל ליד
וזה עונג שבת אמיתי

הפעם קינוח בסגנון קראמבל, אבל אחר...
זה חייב להיות אחר, לא?


רכיבים:

5 תפוחי גרנד קלופים מגולענים ומחולקים לשמיניות
3 אגסים קלופים מגולענים ומחולקים לשמיניות
1 כוס אוכמניות קפואות
1/2 כוס סוכר דמררה
2 כפות קורנפלור
קליפה מגוררת מרבע לימון
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית ציפורן

פירורים:

3/4 כוס קמח
1/3 כוס סוכר דמררה
75 גר' מחמאה
3 כפות אגוזים טחונים
קליפה מגוררת מחצי לימון

אופן ההכנה:

שמים את הפירות בתבנית חסינת אש
מוסיפים את כל הרכיבים 



מערבבים

מעבירים את החומרים של הפירורים למעבד מזון 
ומעבדים לפירורים, בפולסים
מפזרים ע"פ התפוחים





מכניסים לתנור בחום 185 מעלות ל- 50 דקות



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה