כשראיתי את תמונת העוגיה הזאת
אמרתי לעצמי שכזאת עדיין לא היתה אצלנו
והרי אני אוהבת לנסות מתכונים חדשים
ביחוד אם שוקולד הוא אחד מהרכיבים
הרכיבים:
תבנית ח"פ בינונית, גודל A4
170 גר' מחמאה
1.5 כוסות סוכר חום כהה
3 ביצים
כפית תמצית וניל
1.5 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
קורט מלח
8 כפות ממרח שוקולד
אופן ההכנה:
ממיסים את המחמאה במיקרו, מוסיפים את הסוכר החום והוניל ומערבבים.
מוסיפים את הביצים אחת אחת לקערה ומערבבים היטב בין כל הוספה.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
יוצקים חצי מהתערובת לתבנית.
מניחים את ממרח השוקולד על עיסת העוגיות בכפות
ומשטחים מעט
מכסים ביתרת העיסה,משטחים בזהירות מעל השוקולד
אופים ב-170 מעלות 25 דקות.
לקרר, לאפסן במקרר לפני שמנסים לחתוך
העוגיות נהדרות כמות שהן, אבל חימום קצרצר במיקרו משדרג מאוד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה