לפעמים התוספת היא העניין בארוחה
וגם פה כדאי לגוון ולשנות
ירקות יש מכל הסוגים והצבעים ואני אוהבת מנות ירק בארוחה
הפעם בחרתי בחירה קלה
שקית ירקות קפואים
אפונה וגזר שקניתי לתבשיל אחר והחלטתי להשתמש במה שנשאר לפשטידה
את הפשטידות אני מעדיפה להכין בתבנית שקעים, אוהבת יותר את הפיניש של המנות האישיות שמתקבלות.
איכשהו לפרוס פשטידה נראה לי פחות עושה רושם ומזמין לטעום.
רכיבים: (10 יח')
3 ביצים
2 בצלים קצוצים ומטוגנים בשמן
2 כוסות של אפונה וגזר קפואים
שלוש כפות קמח
חצי כפית אבקת אפיה
כפית אבקת מרק בטעם עוף
מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מעבירים את האפונה והגזר להפשרה וחימום קל במיקרו
מקררים
מערבבים את חומרי הבלילה, טועמים ומתקנים תיבול.
מוסיפים את הירקות והבצל המטוגן
מערבבים
מחלקים לשקעים
אופים בחום 180 מעלות 25 דקות
אהלן.
השבמחקאם רוצים לעשות את זה בתבנית אחת, ולא בשקעים, האם זמן האפיה משתנה?
תודה מראש
כן, זמן האפיה מתארך
השבמחקתודה ושבת שלום.
מחקבמקום 25 דקות , כמה זמן?
אולי 40 דקות, צריך לבדוק
השבמחק