יום רביעי, 21 בספטמבר 2016

גלילות פרגית במילוי אספרגוס

סעודת חג, ומחפשים מנה חגיגית ומיוחדת
אמנם אני משתדלת לא להעמיס, גם כך יש מלא אוכל
שאוכלים עוד לפני הסעודה ממש, אבל פטור בלא כלום הרי אי אפשר


רכיבים:

8 נתחי  פרגית
חב' אספרגוס
סלסלת פטריות שי מג'י

סילאן
שמן
פפריקה מתוקה
מלח פלפל שחור

אופן ההכנה:

את נתחי הפרגית מישרים ומשטחים בעזרת פטיש שניצל
לחתוך 5 ס"מ מקצה גבעולי האספרגוס,לחלוט  כ- 5 דקות, לשפוך את המים ולקרר במים קרים.
במחבת עם מעט שמן להזהיב 2-3 שיני שום כתושות
להפריד את הפטריות ולהוסיף למחבת
להקפיץ תוך עירבוב 2-3 דקות
להניח לקרר

מניחים נתח פרגית על כף היד , ממלאים וסוגרים את כף היד סביב הבשר





 מניחים בתבנית


מכסים את התבנית, מכניסים לתנור בחום 200 מעלות למשך כ- 30 דקות

מסירים את הכיסוי

מרטיבים את הגלילות עם הרוטב שבתבנית ומשחימים עוד כ- 10 דקות


 ואחרי האפיה -




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה