סעודת חג, ומחפשים מנה חגיגית ומיוחדת
אמנם אני משתדלת לא להעמיס, גם כך יש מלא אוכל
שאוכלים עוד לפני הסעודה ממש, אבל פטור בלא כלום הרי אי אפשר
רכיבים:
8 נתחי פרגית
חב' אספרגוס
סלסלת פטריות שי מג'י
סילאן
שמן
פפריקה מתוקה
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה:
את נתחי הפרגית מישרים ומשטחים בעזרת פטיש שניצל
לחתוך 5 ס"מ מקצה גבעולי האספרגוס,לחלוט כ- 5 דקות, לשפוך את המים ולקרר במים קרים.
במחבת עם מעט שמן להזהיב 2-3 שיני שום כתושות
להפריד את הפטריות ולהוסיף למחבת
להקפיץ תוך עירבוב 2-3 דקות
להניח לקרר
מניחים נתח פרגית על כף היד , ממלאים וסוגרים את כף היד סביב הבשר
מניחים בתבנית
מכסים את התבנית, מכניסים לתנור בחום 200 מעלות למשך כ- 30 דקות
מסירים את הכיסוי
מרטיבים את הגלילות עם הרוטב שבתבנית ומשחימים עוד כ- 10 דקות
מרטיבים את הגלילות עם הרוטב שבתבנית ומשחימים עוד כ- 10 דקות
ואחרי האפיה -
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה