יום חמישי, 13 באוקטובר 2016

פשטידת תפוחים התוספת המפתיעה

נכון שלא הייתם מצפים לתוספת מתקתקה ליד המנה העיקרית?
איכשהו מנת בשר מתקתקה מתקבלת הרבה  יותר טוב מאשר תוספת שכזאת, 
לפחות אצלי ...
כן, אני מכירה את  הקיגל הירושלמי, אבל הוא לא נחשב, הוא חריף ומתוק אז ביחד זה פיקנטי בעיניי.
בקיצור, המתכון מגיסתי, שקיבלה מאחותה, 
היה מופלא בעינינו, בארוחה הוא נשאב, בקיצור רוצו להכין





רכיבים ואופן הכנה:

8 תפו״ע גרנד סמיט, לחתוך ל - 4 ולפרוס במעבד מזון לפרוסות דקיקות.
בלילה:
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
 2 סוכר וניל
1/3 א. אפיה
1/2 כוס שמן
1 כוס קמח
אפשר להוסיף מעט קינמון
לערבב  לבלילה חלקה
ולהוסיף התפוחים .
לערבב היטב עד שכל התפוחים מכוסים בבלילה


מתאים ל - 2 תבניות אינגליש קייק
.
לאפות 180 מעלות כ- 50 דקות


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה