יום ראשון, 27 בנובמבר 2016

עוגיות גרעינים

לפסח ישלי מתכון נהדר לעוגיות משקדים פרוסים ושוקולד צ'יפס
אבל אני לא נוהגת"לבזבז" את מתכוני הפסח המיוחדים,
בימות השנה, בכל זאת מדובר במתכונים ללא קמח וללא קטניות. 
כשראיתי את המתכון הזה ובהתחשב בכך שגם היו לי חלבונים בקערית במקרר
השידוך היה ברור והתוצאה מושלמת

אפשר להניח את העוגיות בתבנית בצפיפות, הן לא מתפשטות..




מצרכים:

1/2 1 כוס גרעיני חמניה
1/2 1 כוס שקדים מולבנים פרוסים דקיקים
1 כוס גרעיני דלעת
חצי כוס שומשום לבן
חצי כוס  שומשום שחור
1 כוס אגוזי פקאן שבורים גס

3 חלבון ביצה

75 גרם אבקת סוכר
1 כף תמצית וניל

אופן ההכנה:

בקערה יש לערבב את כל המרכיבים, לתערובת אחידה.
לרפד תבנית אפיה של התנור, בנייר אפיה.
להניח מהתערובת בעזרת כף במרווח קטן אחד מהשני,



להעביר לתבנית שחומם מראש ל-160 מעלות ל- 20 דקות,
עד הזהבה קלה של העוגיות.




אפשר גם עם אגוזי מלך
גרעיני חמניה
גרעיני דלעת ושמשום








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה