יום ראשון, 26 בפברואר 2017

עוגיות שוקולד משו משו

צנצנת העוגיות ריקה
שוב
זה לא שלא היה מה לנשנש, רק עוגיות ,בצנצנת, אין
הסיניורית הרימה להנחתה, (מתכון מהבלוג הנפלא עוגיו.נט) המתכון נראה פשוט וטעים,
מה כבר בעוגיה שוקולדית יכול להיות רע? וביחוד מתכון של פייר ארמה ?
אז בין  משימות אחה"צ עירבבתי את רשימת הרכיבים שתכף תופיע פה

יצא סוף, אפילו האנטי נישנושים בבית טען שטעים לו והוא מסתפק בדר"כ ברוגלך קפואים.




רכיבים:

150 גרם מחמאה רכה
120 גרם סוכר חום דמררה
50 גרם סוכר
1/2 כפית מלח ים גרוס
1 כפית תמצית וניל
175 גרם קמח
30 גרם קקאו
1/2 כפית אבקת אפייה
150 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו, קצוץ דק

אופן ההכנה:

בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר חום, סוכר, מלח ווניל
 ומערבלים עד קבלת תערובת במרקם קרמי.
מוסיפים קמח, קקאו, אבקת אפייה ושוקולד קצוץ 
ומערבלים רק עד קבלת גושי בצק גדולים.


אם הבצק לא מתאחד – מוסיפים מעט מים בהדרגה.(הוספתי 3 כפות מים)
מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ומחלקים ל-2 חלקים.



יוצרים צורת גליל הדוק מכל פיסת בצק ומצננים את גלילי הבצק במשך כשעה במקפיא או עד שהם קפואים לחלוטין.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
חותכים את גלילי הבצק למטבעות בעובי 1/2 ס"מ ומניחים במרווחים על גבי תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה.
אופים במשך 10-15 דקות או עד שהעוגיות מתייצבות בשוליים אך עדיין מעט-מעט רכות במרכז.
מצננים לחלוטין על רשת ומגישים.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה