יום רביעי, 1 במרץ 2017

בראוניז קצת אחרת

הכל התחיל מזה שרציתי למלא את צנצנת  העוגיות,
חיתוכיות שוקולד צ'יפס הרגילות לא עשו לי את זה
חיפשתי משהו אחר, יציב שאפשר לזרוק לצנצנת ולא יתקמט
וגם פשוט להכנה, 
מבחינתי האפשרות לשטח בתבנית ואח"כ לחתוך לריבועים
היא שיא העצלות בהכנת עוגיות, 
אבל למי אכפת, יש עוגיות, הטעם לא תלוי בצורה...
אז חיפשתי לי תמונה של בראוניז 
ומצאתי, באתר של בייגלה (פירוונתי והתאמתי לטעמי הבית)

וכמה טעימים הם יצאו, נכון לא פאדג'יים אבל ממש נעימים לחיך.

בראוניס משהו מיוחד

(תבנית מלבנית 27 על 33)

רכיבים:

300 גרם שוקולד מריר מעולה ומלא עד גדותיו מוצקי קקאו

250 גרם שמן

כוס סוכר לבן

1/2 כוס סוכר דמררה

כפית תמצית וניל

כוס קטנה של אספרסו קר

4 ביצים

2 וחצי כוסות קמח

כוס שוקולד צ'יפס לבנים

אופן ההכנה:


שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים את  במיקרו ומערבבים לתוכם את השמן

מכניסים לקערה את הסוכר ומערבלים. מוסיפים את באספרסו, הוניל ואת הביצים אחת אחרי השניה.

 מוסיפים את הקמח, מערבלים מעט .יוצקים לתבנית אפיה ומפזרים מעל את השוקולד צ'יפס הלבנים

 אופים בחום 170 מעלות  כ- 30 דקות, עד שהבראוניז מקבלים קרום קשה אך המרכז לא יציב.

 לא צריך ליבש אותם.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה