החיפוש אחרי חידושים והמצאות אינו פוסק
תפוחים ,אתם כבר יודעים, מככבים אצלי כקינוח
בכל צורה שהיא.
השבוע הוצאתי את המולטיקייק כדי להשתעשע עם הקטנטנים,
החלטתי לנצל אותו גם לקינוח של שישי בערב, כמובן עם תפוחים
היות שסבלנות היא לא הצד החזק שלי
השתמשתי בתבנית של הדונאטס לאפיה בתנור,הוספתי עוד כמה דקות לזמן האפיה
המומלץ בהוראות ההפעלה של המכשיר
והיתרון - לא הייתי צריכה להפוך את המאפים וגם היו לי פי שניים יחידות
באותו פרק זמן
אז יאללה לעבודה:
רכיבים:
3 תפוחי גרנד
4 כפות סוכר
2 פרוסות לימון עם קליפה
לבלילה:
1 ביצה
1/4 כוס קלאבדוס
1 כוס קמח תופח
5 כפות שמן
3 כפות מיץ תפוזים
1/2 כוס סוכר
קליפה מגוררת מרבע לימון
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
קולפים את התפוחים, מגלענים וחותכים לקוביות קטנות
במחבת מקרמלים את הסוכר
מוסיפים את קוביות התפוחים, ומקרמלים
תוך עירבוב קל
התפוחים מזהיבים קלות ובמחבת אין נוזלים
מקררים
מערבבים את חומרי הבלילה, מקפלים לתוכה את קוביות התפוחים שהתקררו
מחלקים לשקעים בתבנית
אופים בחום 170 מעלות כ- 12 דקות
מחלצים מהתבנית ובוזקים מעל תערובת אבקת סוכר עם מעט קינמון
נראה מעולה ~~
השבמחקשאלה לי מזה קלאבדוס?
המשך יום מתוק.
לינדוש.
תודה, קלאבדוס -ברנדי תפוחים
השבמחקשלום
השבמחקמה אפשר לשים במקום ברנדי תפוחים?האם ברנדי רגיל מתאים?
אני אוהבת מאד את האתר שלך.תודה
תודה לך. אפשר להשתמש בברנדי רגיל
מחקתודה רבה.
השבמחקאפשר הערה.יש בעיה עם חיפוש מתכונים.לפעמים לוקח הרבה זמן עד שמוצאת מתכון כי לפעמים זה נמצא לא במקום הנכון.
סליחה.
לפעמים החיפוש עובד פחות טוב, זה כבר לא תלוי בי משתדלת לתייג מדויק ככל האפשר
השבמחק