התאים לי דגים למנה ראשונה
מעדיפה על פני בצק כלשהו
משום מה קציצות סטייל חריימה משודרגת נשמע לי רעיון מצויין
ביקשתי מהדייג שיטחן לי בורי בלי עצמות
ויצאתי לדרך
רכיבים
2 דגי בורי נטו 750 גר' טחון
3 כפות שמן זית
פרוסת חלה מורטבת וסחוטה, לקצוץ דק
4 שיני שום
1/2 בצל סגול קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה
מלח,פלפל שחור,כמון
רוטב:
2 עגבניות ו-2 פלפלים לקלות, לקלוף ולקצוץ
5 שיני שום קצוצים
פפריקה,פלפל שחור כורכום
מלח
קורט סוכר
קורט סוכר
2 רסק עגבניות
1/2 1 כוסות מים
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
לערבב את הדגים הטחונים עם שאר הרכיבים
להניח בצד לספיגת טעמים
להכין את הרוטב:
להזהיב ב- 4-5 כפות שמן את השום הקצוץ
להוסיף חצי כפית פפריקה
רבע כפית כורכום
מלח ופלפל שחור
לערבב 2 דקות
להוסיף את הירקות הקלויים
רסק עגבניות ומים
להביא לרתיחה, להוסיף סוכר
לבשל כ- 5 דקות
לתקן טעמים
לבזוק פטרוזיליה קצוצה
לגלגל קציצות קטנות מעיסת הדגים
להגליש לסיר
לבשל כ- 40 דקות
ולא לשכוח להגיש עם הרבה חלה.
למי שאוהב להספיג ברוטב הנהדר יהיה ממש תענוג
להניח בצד לספיגת טעמים
להכין את הרוטב:
להזהיב ב- 4-5 כפות שמן את השום הקצוץ
להוסיף חצי כפית פפריקה
רבע כפית כורכום
מלח ופלפל שחור
לערבב 2 דקות
להוסיף את הירקות הקלויים
רסק עגבניות ומים
להביא לרתיחה, להוסיף סוכר
לבשל כ- 5 דקות
לתקן טעמים
לבזוק פטרוזיליה קצוצה
לגלגל קציצות קטנות מעיסת הדגים
להגליש לסיר
לבשל כ- 40 דקות
ולא לשכוח להגיש עם הרבה חלה.
למי שאוהב להספיג ברוטב הנהדר יהיה ממש תענוג
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה