יום ראשון, 19 במרץ 2017

פטריות במילוי בשר

יש לי בבלוג פטריות ממולאות בכמה סוגים של מילויים
שהם ממש טובים, אבל במסגרת הניסויים שלי במטבח
הפעם החלטתי ללכת על ברירת המחדל של משפחתי הקרניבורית
 בשר טחון, טוב הודו טחון

רכיבים

10 פטריות שמפיניון גדולות למילוי
2 בצלים קצוצים
1/2 ק"ג בשר הודו אדום טחון
עלים מ-10 גבעולי פטרוזיליה
1 ביצה
מלח,פלפל 1/2 כפית פפריקה מתוקה

נוזל הבישול:

1/2 קופסת עגבניות מרוסקות   (200גר')MUTTY
1/2 כוס יין אדום מתוק (פורט)
כפית אבקת מרק
שן שום כתושה

אופן ההכנה:

מנגבים את הפטריות ומורידים את הרגל של הפטריה
קוצצים ומניחים בצד

מברישים את הפטריות בשמן ומניחים ובתבנית חסינת אש
מזהיבים במעט שמן את הבצלים הקצוצים
מוסיפים לבצל את הפטריות הקצוצות ומטגנים כמה דקות עד שאין עוד נוזלים במחבת
מקררים

מוסיפים את הירקות המטוגנים לבשר הטחון וגם את שאר החומרים
עורמים תלולית מהבשר הטחון על הפטריות

מערבבים את חומרי נוזל הבישול


יוצקים כף על כל פטריה ואת השאר יוצקים לתבנית

אופים בחום 180 מעלות כ- 30 דקות.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה