נתקלתי במנה המיוחדת הזאת בשיטוטי ברשת
נראתה קלה להכנה
סטייקים שהונדסו לרולים ממולאים בירקות מתובלים
ומזוגגים ברוטב טעים טעים
מנה שלא מהעולם הזה
בהחלט מתאימה לסעודה חגיגית
בהחלט מתאימה לסעודה חגיגית
כל שצריך הוא נתחי סינטה דקיקים ואת זה הקצב הינדס לי
ירקות אהובים זה בקטנה
וקדימה לדרך
רכיבים:
8-10 פרוסות סינטה דקיקות
מלח,פלפל
עלי רוזמרין קצוצים
עלי רוזמרין קצוצים
שמן זית
ירקות למילוי:
גזר
פלפל אדום ו/או צהוב
זוקיני
אפשר גם פטריות שי מג'י או שמפיניון פרוסות
החלק הירוק של בצל ירוק
2 שיני שום חצויות
מלח,טימין
זיגוג:
1 בצל סגול קטן קצוץ דק
שמן
1/4 כוס חומץ בלסמי
2 כפות סוכר חום
1/4 כוס ציר בקר או מים עם אבקת מרק
ענף רוזמרין
אופן ההכנה:
חותכים את הירקות לגפרורים דקים
הן נותנות טעם לשמן, מוציאים מהשמן ומוסיפים את הירקות חוץ מהבצל הירוק
מתבלים במלח ובטימין ומקררים .
מגלגלים וסוגרים בקיסם
מטגנים את הרול, כמה דקות מכל צד ומוציאים לתבנית חסינת אש
מכינים את הזיגוג:
מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה
ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם מעט, ומקבל סמיכות של סירופ
מוציאים את ענף הרוזמרין
נחנה,
השבמחקראה מיוחד וטעים מאד!
האם אפשר להכין מראש ביום שישי ולחמם על הפלטה בשבת בצהרים?
או שחבל על ההשקעה?
סמדר
לחמם בשבת בצהריים...ממש בעדינות
השבמחק