טוב כבר הכנתי אי אלו עוגות שייש
מה כבר יש לחדש?
אז זהו שבמתכון הזה מצאתי חידושים מעניינים שאהבתי
המתכון מהבלוג של שרון היינריך, שיניתי כי חייבת לפרוון
הכנתי בתבנית קוגלהוף
יצאה נהדרת.
רכיבים:
120 גר' שוקולד מריר
2/3 כוס קרם קוקוס
1 כוס סוכר
2/3 כוס שמן
3 ביצים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
מעט וניל
2/3 כוס שמנת צמחית מעורבת בליקר תפוזים
אופן ההכנה:
להמיס את בשוקולד עם הקרם קוקוס, לערבב לאחידות.
להקציף הסוכר והשמן, טוב זו לא ממש הקצפה, רק ערבול הגון
להוסיף את הביצים אחת אחת
להקציף לקציפה בהירה ומעט תפוחה
להוסיף את הקמח והנוזלים לסירוגין
להפסיק את הערבוב ברגע שכל הקמח נטמע.
להוסיף לשוקולד 5 כפות מהבלילה לערבב
לצקת את הבלילה הלבנה לתבנית
לצקת מעל את הבלילה עם השוקולד
לשיש טיפה.
כעת להכניס לתנור בחום 170 מעלות, אחרי 20 דקות מוציאים לרגע מהתנור
דוחפים לעוגה קוביות שוקולד מסביב
ממשיכים באפיה עוד 20 דקות
וזהו
הפלא מוכן
האם להכנת 2 תבניות אינגליש, היית מגדילה מעט את הכמויות? למשל כוס שלמה קרם קוקוס וכוס שלמה שמנת צמחית ובאותו יחס את שאר המרכיבים?
השבמחקחושבת שאין צורך לשנות את הכמויות
השבמחק