יום ראשון, 29 ביולי 2018

בולונז תאילנדי

הכי כיף זה Mix &Match 
הפעם בחרתי לערבב בין המטבח התאילנדי האהוב עלי לבין זה האיטלקי
בולונז בסגנון אסיאתי על אטריות אורז
כמה טעים!
וכמה מהיר



הרכיבים:
1/2 ק״ג בשר עוף טחון 
250 גרם אטריות ראמן ,אטריות אורז  או אפילו ספגטי איטלקי.
1 קופסת קרם קוקוס (קרם, קרם, קרם לא חלב קוקוס)
1 כף קארי אדום תאילנדי
2 כפות שמן 
2-3 שיני שום קצוצות דק
3 ס״מ ג׳ינג׳ר מגורר
מלח, פלפל
בצל ירוק קצוץ להגשה 

אופן ההכנה
הכי פשוט בעולם.
בווק או מחבת נוחה , על להבה גבוהה מאוד, להוסיף 2 כפות שמן קנולה ואת הבשר הטחון.
לטגן את הבשר תוך כדי פירורו לפירורים בערך 5-7 דקות



 עד שהבשר משחים וכל הנוזלים בו מתאדים.
להוסיף את הג׳ינג׳ר, קארי והשום , להנמיך להבה , 

לכסות ולבשל על להבה נמוכה נמוכה עוד 5  דקות.



בינתיים להכין את אטריות האורז -אני משרה במים רותחים עד שמתרכך ומסננת.
להוסיף לבשר קרם קוקוס, מעט ממי הפסטה ,לתקן טעמים , 

אם צריך להוסיף מחית קארי אדום,מלח ופלפל.




לבשל עוד מספר דקות.
להוסיף את אטריות האורז שהתרככו.


לערבב, לטעום, לתקן תיבול ולהוריד מהאש.
להוסיף בצל ירוק קצוץ שהוא לא רק לקישוט אלא מוסיף המון טעם .



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה