מחפשים קינוחים קלילים לחג?
אחרי ארוחה כבדה עוגת תפוחים היא מרעננת ונעימה
אפשר להוסיף גדול גלידה אם רוצים.
עוגות תפוחים הן ממש אהבה שלי , הכנתי כבר עוגות מסוגים שונים,
כזאת עדיין אין בבלוג
אחרי ארוחה כבדה עוגת תפוחים היא מרעננת ונעימה
אפשר להוסיף גדול גלידה אם רוצים.
עוגות תפוחים הן ממש אהבה שלי , הכנתי כבר עוגות מסוגים שונים,
כזאת עדיין אין בבלוג
אז תהנו, העוגה קלה להכנה וטעימה טעימה
מבוססת על מתכון של פיית העוגיות עם קצת שינויים שלי
מתאימה לארוחת החג
מתאימה לארוחת החג
הרכיבים:
160 גרם מחמאה, רכה
200 גרם (2 שקיות) אבקת סוכר
2 כפיות תמצית וניל
קורט מלח
2 ביצים
2 חלבונים
120 גרם קמח שקדים
80 גרם קמח
קליפה מגוררת מרבע לימון
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
4-5 תפוחים אדומים קטנים
כף סוכר
מיץ מחצי לימון
לעיטור:
2 כפות ריבת מישמש מהול ב-2 כפות ברנדי
אופן ההכנה:
מקרימים במיקסר עם וו גיטרה מחמאה רכה עם אבקת סוכר, תמצית וניל ומלח
כמה דקות עד לקבלת קרם בהיר ואוורירי. מוסיפים ביצים וחלבונים .
כמה דקות עד לקבלת קרם בהיר ואוורירי. מוסיפים ביצים וחלבונים .
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים שקדים טחונים, קמח ואבקת אפייה.
מערבלים רק עד לקבלת בלילה אחידה.
משטחים את התערובת בתבנית 24 ס"מ משומנת .
קולפים את התפוחים, חוצים ומוציאים את הליבה.
חותכים בכל חצי תפוח פרוסות עמוקות במרווחים של 3-5 מ"מ
מניחים את חצאי התפוחים על הבלילה מפזרים את הסוכר
מטפטפים מיץ לימון ואופים בחום 180 מעלות.
כ-45 דקות, מוציאים את העוגה מברישים בריבה ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה