במקור המתכון היה טבעוני
אבל השילוב ממש מצא חן בעיניי
וכמובן הגיוון בטעמים
חנוכה היום ולביבות זה הכי אין
אז נסו ותהנו
רכיבים:
הירקות:
1 אריזת תרד ניוזילנדי
2 בצלים קצוצים
1/2 1 כוסות אפונה מקופסת שימורים (הקפואה פחות מתאימה פה)
בלילה:
3 ביצים
3 כפות קמח
חצי כפית כמון
כפית שום כתוש
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה:
את התרד שוטפים היטב, מנקים מגבעולים
חולטים במים רותחים למשך 5 דקות, מסננים היטב
כשהתרד מתקרר קוצצים גס.
להזהיב את הבצלים בשמן ולהוסיף לתרד הקצוץ
לערבב את חומרי הבלילה
להוסיף את הירקות וגם את האפונה
לחמם שמן חצי עמוק במחבת
בעזרת כף להניח את הלביבות ולטגן להזהבה משני הצדדים.
הלביבות הולכות יופי ליד ממרח פלפלים קלויים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה