יום ראשון, 17 בפברואר 2019

רולדה הודו

מאז שסגרו את מפעל הבשר ששיווק את רולדות ההודו האהובות עלינו
לא ממש  מצאתי תחליף
נכון אני מכינה לבד וזה הכי בריא
אבל החיך שלנו התרגל לטעם ההוא וכמה שהרולדות הביתיות טעימות
זה לא זה ואין מה לעשות...
לאחרונה מצאתי בקצביה מיני רולדות, מיוחדות לאפיה, נראה כל כך מפתה
לקחתי
ניסיתי
כדאי לכם גם...

רכיבים:

2 מיני רולדות הודו 

מרינדה:
2 כפות חרדל דיז'ון
1 כף חרדל גרגרים
4 כפות דבש
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

לבישול:
 2 בצלים קצוצים
6-8 פטריות פרוסות וקצוצות גס
1 כוס יין אדום יבש

אופן ההכנה:

להכין את המרינדה ולמרוח את הרולדות, לאפסן במקרר ל-24 שעות

להזהיב בשמן את הבצלים הקצוצים
להוסיף את הפטריות ולטגן קלות
להוסיף יין אדום , לתבל במלח
להביא לרתיחה, להסיר מהאש ולקרר מעט

 לצקת מעט מהרוטב לכלי חסין אש  להעביר את הרולדות לתבנית
לצקת את שארית הרוטב
לכסות את התבנית ולאפות בחום 200 מעלות כשעתיים
להוציא מהתנור
לקרר לילה במקרר ,
כעת ניתן להסיר את הרשת ולפרוס את הרולדות, להחזיר לתבנית
לצקת את הרוטב מעל
לכסות ביריעת אלומיניום ולאפות עוד כשעה





2 תגובות:

  1. רולדות ההודו של איזו חברה? נהניית מאד ממתכונייך. תודה

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה לך, קניתי מיני רולדות במעדני גורמה

      מחק