יום ראשון, 10 בינואר 2021

שקשוקה בקטנה

 טוב, נו לא כל דבר צריך לקחת מלא זמן

לפעמים אפשר ברגע לקבל מעדן .

קבלו מתכון מצוין  לארוחה סופר זריזה

מה צריך?

פטריות פורטבלה רצוי לבחור את הגדולות יותר

1 קופסת מטבוחה טעימה (אפשר גם לטרוח ולהכין לבד, אבל אנחנו בקטע של זריז)

ביצים ורצוי קטנות

אופן ההכנה

מנגבים את הפטרייה ומפרידים מהרגל

מורחים מעט שמן על הפטרייה

מניחים בתבנית חסינת אש

מניחים על כל פטריה כף מטבוחה, או יותר, תלוי בגודל

שוברים ביצה ומניחים על המטבוחה

בוזקים מעט מלח, פפריקה

ולתנור

20 דקות בחום 180 מעלות (אני אוהבת את החלמון עשוי לגמרי)


בתאבון!




אין תגובות:

פרסום תגובה