פסח נגמר לו ולחם אין
הגור ישן לו בשקט, יקחו כמה ימים עד שאעיר אותו ויהיה מוכן להתפיח לי לחם
אז לחם שמרים
לא יאומן כמה פשוט וכמה טעים
קחו לכם מתכון קליל ופשוט להכנת לחם
עבור כיכר אחת:
1/2 3 כוסות קמח
1/2 1 כפיות מלח
2 כפיות שמרים בשים
1 כף סוכר
1/2 1 כוסות מים פושרים
2 כפות שמן
שמים את כל החומרים בקערת המיקסר ומערבלים כ- 10 דקות
מעבירים את הבצק לתבנית של כיכר לחם (אינגליש קייק רחבה יותר)
ומתפיחים
שעה וזה ממלא את התבנית
מדליקים את התנור לחום 200 מעלות
מתיזים קצת מים על הכיכר, חורצים בעזרת סכין
ואופים במשך 30-40 דקות
אין על הלחם הראשון אחרי הפסח
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה