יום ראשון, 12 בספטמבר 2021

בראוניז לוטוס

 בראוניז אני אוהבת, ומעדיפה אותם פאדג'ים 

ופחות במרקם עוגה

לוטוס, מסתבר, תוספת מבורכת , טעמי השוקולד והלוטוס מסתדרים לי ממש

טוב ביחד.

את הבראוניז האלה הכנתי עם בסיס, לא חס וחלילה שהכנתי בצק.. הפשטות משחקת 

עבורי ופשוט הנחתי בתבנית בסקויט לוטוס, כמה פשוט ככה מיוחד.


הבלילה:

200 גר' שוקולד
1 כוס שמן
5 ביצים
1/3 כוס סוכר חום
2/3 כוס סוכר לבן
קורט מלח
1 כוס קמח
3 כפות קקאו
100 גר' שוקולד קצוץ
2 כפות מאוד גדושות ממרח לוטוס מחומם קלות

ממיסים את השוקולד ומערבבים עם השמן
בינתיים מקציפים את הביצים עם הסוכר החום והלבן
וכשמתקבלת קציפה תפוחה מוסיפים את השוקולד המומס
מקפלים את הקמח עם הקקאו לבלילת השוקולד

מפזרים על הבסקוויטים את השוקולד הקצוץ



יוצקים את הבלילה



מפזרים ממרח הלוטוס, משיישים קלות




אופים בחום 175 מעלות כ35 דקות



תראו כמה עסיסי זה נראה
תכינו ותהנו



תגובה 1:

  1. ווי ווי לא הגזמת בכלל במתוק! שנה טובה ומתוקה חנה שתעשי ותשתפי עוד הרבה מתכונים מרגשים!

    השבמחק