סוף שבוע אחרי מקבץ חגים ושבתות
, לא בא לי לבשל ובכל זאת צריך להנדס ארוחת שבת
אז מה?
זו הארוחה להכי עצלנים
והכי ממהרים
קבלו:
ארוחה בתבנית
רכיבים:
1 כוס בורגול שטוף ומסונן (לא מושרה)
2 בצלים קצוצים
1 סלסלת פטריות פרוסות
1 ק"ג פרגיות חתוך לקוביות
2 כוסות מים חמים
4 שיני שום
3 כפות שמן
1/8 כפית רוזמרין
3 כפות סויה
אופן ההכנה:
נתבל את הפרגיות בכפית מלח, 1/2 כפית פפריקה,1/2 כפית תבלין גריל, כפית אבקת שום,
1/4 כפית רוזמרין
1/4 כפית כורכום ונניח בצד לספיגת טעמים
נטגן את הבצל עם הפטריות להשחמה
כעת נסדר שכבות בתבנית חסינת אש:
בתחתית הבורגול
מעל הבצל והפטריות, סויה, שיני שום כתושות, שמן 1/8 כפית רוזמרין, 1/4 כפית מלח
על כל זה נסדר את הפרגיות
נוסיף 2 כוסות מים
נכסה ולתנור
ככה שעה
ודי
זה מוכן
קצצתם סלט?
יופי, יש לכם ארוחה
אני הוספתי פשטידת קישואים, שיהיה למי שאוהב ירקות
רכיבים:
2 בצלים קצוצים ומוזהבים
4 קישואים מגוררים גס
לבלילה:
4 כפות שמן
4 ביצים
1/2 כוס קמח תופח
מלח, פלפל שחור, בזיליקום
לשמן תבנית
לערבב את כל הרכיבים
לצקת לתבנית משומנת, לפזר ששומשום
לאפות בחום 185 מעלות 45 דקות
ולקינוח:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה