הסלט כרוב הזה הוא מתוק, פיקנטי ופריך
ויכול להיות תוספת נהדרת למנה העיקרית.
את החלק הפריך שבו שווה להכין ממנו הרבה וכך
הכנת הסלט לא תהפוך לעול.
הסלט הזה במיטבו אם משתמשים בכרוב סיני
אבל היות ולא נמצא אותו על המדפים כל ימות השנה
אפשר בכיף להכין גם עם כרוב לבן.
נוסיף גם בצלים ירוקים קצוצים דק
נפזר מהתוספת הקראנצ'ית
רוטב בשפע
נערבב ונגיש
כי את הסלט הזה אפילו עדיף לא להכין זמן מה מראש
התוספת הקראנצ'ית מכילה:
שקית אטריות סיניות מהירות הכנה,
כוס שבבי שקדים
ו-3 כפות שומשום
את כל אלה מטגנים ב - 2 כפות שמן עד להזהבה עמוקה
רוטב:
1/2 כוס שמן
1/4 כוס חומץ
1/2 כוס סוכר
2 כפות סויה
יש לערבב היטב עד להמסת הסוכר, אפשר לחמם מעט
תודה רבה .
השבמחקיש לי נכדה אחת שלא אוהבת שומשום יש לך רעיון אחר או לוותר על השומשום ?
2 אפשרויות: או שהנכדה תתכבד ותאכל סלסטים אחרים או שתוותרי על השומשום
השבמחקאפשר להכין מראש את התוספת הקראנצית? אם כן כמה זמן מראש?
השבמחקאפשר להכין מראש את התוספת הקראנצ'ית. נשמר במקרר שבועיים שלושה
מחק