התמונה של הדבר המהמם הזה קפצה לי במייל והיה ברור לי שאכין אותה
כל כך יפה ומיוחדת, המשכתי לחשוב ככה גם אחרי שקראתי מהם הרכיבים ואיך מכינים
כעת הייתי צריכה למצוא שבת שאכין ארוחה חלבית עד פרווה כדי שנוכל להינות מהקינוח הנפלא הזה.
רכיבים: (לתבנית 26)
1 חב' בצק פילו מופשר
600 מ"ל שמנת מתוקה
200 גר' סוכר
5 ביצים
כפית תמצית וניל
מיץ מלימון ומליים וגם קליפה מגוררת
200 גר' חמאה מומסת
120 גר' אוכמניות טריות
אופן ההכנה:
מכינים את הרויאל ומניחים בצד
פותחים את דפי הפילו, מברישים בנדיבות בחמאה המומסת
מניחים עוד דף מעל ומקפלים
מניחים בתבנית
מכניסים לאפיה למשך 15 דקות בחום 180 מעלות
מוציאים, מקררים כמה דקות
יוצקים את הרויאל בינות לדפי הפילו , מפזרים מעל את האוכמניות
מחזירים לתנור למשך עוד 30 דקות בחום 180 מעלות
אני הגשתי את העוגה כשהיא מקוררת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה