יום ראשון, 12 במרץ 2023

בורקס קצת אחרת

 


 במסגרת חיסולי חמץ הפעם חבילת בצק פילו  על הכוונת

מה להכין ולא מתוק?

בורקס....



המילוי הוא לא העניין בבורקס שלי, אלא הקיפול היפה 

שנותן למנה הבנאלית לכאורה הזאת מראה יחודי ואלגנטי

ממש מנה להגשה בארוחה חגיגית.

המילוי שהכנתי כלל מחית תפו"א בתוספת בצל מטוגן עם פטריות. 

 תקפידו לקרר את המלית לפני המילוי.

מתחילים עם 2 דפים שמורחים בנדיבות בשמן 

ואז מפינה אחת מתחילים לקפל כלפי הפינה העליונה הנגדית


מתקבל מעין פרפר


כעת מקרבים את "כנפי הפרפר" זה על זה 



מניחים כף מהמילוי

 
מקפלים את החלק העליון מעל המילוי


מקפלים משני הצדדים לאמצע, כך שהבצק בעצם עוטף  את המילוי



מגלגלים 



ולתנור בחום 190 מעלות עד שמזהיב




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה