מינוט סטייק זה ברור, לא?
סטייק דקיק לטיגון של לא יותר מדקה
מלח, פלפל שחור גרוס וזהו. לא באמת צריך יותר,
הכנתי בחג לארוחת הצהרים ונותרו לי עוד סטייקים
מה, לא נגוון? בחרתי להכין ממנו מוקפץ , אפילו שמדובר בפסח ואני די מאותגרת
עם תיבול (ללא קטניות) הצלחתי להוציא מנה טעימה ואהובה
הגשתי על פירה תפו"א ותאמינו לי שהיה משו משו.
רכיבים:
3/4 ק"ג מינוט סטייק (אנטרקוט או סינטה)
3 בצלים חתוכים לשמיניות
סלסלת פטריות קטנות חתוכות לרבעים
רוטב צ'ילי מתוק
חצי כפית ג'ינג'ר יבש
2 כפות דבש
כף גדושה שום פרוס
10 עלי בזיליקום חתוכים לרצועות
3 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק
אופן ההכנה:
את הסטייקים מוציאים מהמקרר לפחות שעה לפני ההכנה,
בינתיים חותכים לרצועות ברוחב 2-3 ס"מ
מפלפלים וממליחים
במחבת גדולה וחמה עם טיפת שמן מקפיצים את הרצועות לחצי דקה
מוציאים מהמחבת
כעת מכינים את הירקות
מעט שמן במחבת ומתחילים בהזהבת הבצל
מוסיפים את עלי הבזיליקום
חלק נשאיר לעיטור המנה
ובפסח , כמו בפסח הכל הולך עם תפו"א
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה