כי זה מהר יותר וקל יותר מלהכין פיצה ולפעמים מותר גם לחפש את הדרך המהירה
לארוחת הערב
רכיבים:
2 ביצים
250 גרם גבינה לבנה 5%
½ כוס חלב (120 מ״לֹ)
3 כפות שמן זית
1 כוס פתיתי מוצרלה השף הלבן 100 גרם
2 כפות רסק עגבניות
חופן עלי בזיליקום קצוצים או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית מלח
½ כפית אבקת שום
4-5 כפות פתיתי מוצרלה לחלק העליון
4 כפות פרמזן לחלק העליון
תוספות:
4 כפות גרעיני תירס
כמה זיתים פרוסים
3-4 פרוסות עגבנייה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-175 מעלות לא טורבו, ומכינים תבנית עם עטרות נייר.
טורפים ביצים, גבינה, חלב, פתיתי מוצרלה, רסק עגבניות, בזיליקום
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ותבלינים ומערבבים היטב.
מחלקים לעטרות נייר עד 3/4 גובה.
מערבבים את המוצרלה עם הפרמזן ומפזרים ע"פ המאפינס ומעלמסדרים את התוספות שבחרתם.
אופים כ-35 דקות או עד שקיסם הננעץ המרכז המאפין יוצא נקי.
זוללים, ואם נשאר שומרים בקירור ומחממים מעט לפני האכילה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה