יום ראשון, 2 ביולי 2023

מאפינס פיצה

 כי זה מהר יותר וקל יותר מלהכין פיצה ולפעמים מותר גם לחפש את הדרך המהירה

לארוחת הערב


רכיבים:

2 ביצים

250 גרם גבינה לבנה 5%

½ כוס חלב (120 מ״לֹ)

3 כפות שמן זית

1 כוס פתיתי מוצרלה השף הלבן 100 גרם

2 כפות רסק עגבניות

חופן עלי בזיליקום קצוצים או 1/2 כפית בזיליקום יבש

1 כוס קמח

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית מלח

½ כפית אבקת שום

4-5  כפות פתיתי מוצרלה לחלק העליון

4 כפות פרמזן לחלק העליון

תוספות:

4 כפות גרעיני תירס

כמה זיתים פרוסים

3-4 פרוסות עגבנייה



אופן ההכנה


מחממים תנור ל-175 מעלות לא טורבו, ומכינים תבנית עם עטרות נייר.


טורפים ביצים, גבינה, חלב, פתיתי מוצרלה, רסק עגבניות, בזיליקום 


מוסיפים קמח, אבקת אפייה ותבלינים ומערבבים היטב.


מחלקים לעטרות נייר  עד 3/4 גובה.





מערבבים את המוצרלה עם הפרמזן ומפזרים ע"פ המאפינס ומעלמסדרים  את התוספות שבחרתם.


אופים כ-35 דקות או עד שקיסם הננעץ המרכז המאפין יוצא נקי.



זוללים, ואם נשאר שומרים בקירור ומחממים מעט לפני האכילה 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה