יום ראשון, 22 באוקטובר 2023

עוף בתנור עם תפו"א

 

עוף ותפוחי אדמה בתנור, הכי טעים שיש וגם מז'אנר 

הארוחות מהירות ההכנה- שמים בתבנית את כל הרכיבים, מתבלים

מכניסים לתנור וחוזרים אחרי שעה שעה וחצי.

מיד פעם קבוצת הוואטצאפ של הקצביה האהובה עלי משתפת מתכונים

הפעם החלטתי להמר על המתכון לעוף בתנור במיץ עגבניות , יחד עם תפוחי אדמה ובצל




רכיבים:

5 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות

2 בצלים פרוסים

4 כרעיים מחולקים

מרינדה:

1 כוס מיץ עגבניות, מיץ ולא רסק

1/3 כוס מייפל

1/3 כוס סויה

כפית שום כתוש

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:

לבשל את חומרי המרינדה ולצקת על נתחי העוף, להניח לשעה - שעתיים לספיגת טעמים

להניח בתבנית את הירקות

מעל את נתחי העוף ולצקת את המרינדה מעל  

לכסות ולאפות ב- 190 מעלות שעה, להסיר את  הכיסוי  ולאפות עוד 30 דקות






בתקווה לחדשות טובות במהרה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה