יום רביעי, 25 באוקטובר 2023

מוקפץ אבל אחר

 


עדיין במוד של ארוחות מהירות הכנה עם מינימום השקעה. 

אז ברור שהאסיאתיות לוקחות פה מקום ראשון.

חזה עוף לא היה לי, אבל קוביות פרגית דוקא כן

מסתבר שזה הולך לא רע בכלל במוקפץ

ביחוד כשמגישים על ערימת אורז לבן



נתחיל?

רכיבים:

1/2 ק"ג פרגיות חתוכות לקוביות מתובל ב-2 כפות סויה, 1/2 כפית ג'ינג'ר יבש, 1/2 כפית מלח

ומעט פלפל שחור

ירקות במוקפץ זה משהו שאני מאלתרת לפי המצאי והסועדים

אז הפעם:

רצועות פלפל

פרוסות פטריות

בצל ירוק 

אפונה קפואה שחלטתי במים רותחים

בצל ירוק

תיבול:

2 כפות סוכר חום

1/3 כוס סויה

1/3 כוס רוטב צ'ילי מתוק

כפית קורנפלור


אופן ההכנה:

מתחילים בטיגון קוביות הפרגית


משני הצדדים



                                           באותה מחבת מקפיצים את הירקות שנבחרו


כשהירקות נראים צרובים למראה
מוסיפה את האפונה החלוטה




                                                       וגם את הפרגיות המטוגנות



                מתבלת בסויה, צ'ילי מתוק ולבסוף מוסיפה את הקורנפלור כשהוא בלול במים



                                                         מגישה עם אורז לבן דביק

 


כשמרכז הארוחה מוכן אפשר להתפנות למנת הפתיח 

אני נוהגת להחזיק במקרר גיוזות במילויים שונים

ההכנה היא פשוטה - בסיר אידוי

סלט קטן ליד - סלט קימצ'י והארוחה מוכנה





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה