אתם מכירים את אלה, שלא משנה מה אכלו וכמה הם שבעים
הם חייבים, אבל ממש חייבים משהו מתוק לסיום הארוחה?
כאילו שלמתוקים יש קיבה נפרדת.. משהו שחיתותי, מתוק ומפנק?
כזה שישאיר טעם טוב בפה?
אז זהו, העוגה הזאת היא הפתרון לכל אלה, היא קלה מאוד להכנה
ועשירה במיוחד.
את העוגה הזאת הכרתי באחד ממפגשי פורום תפוז
לאוכל כשר, גב' סמית הביאה אותו.
פעם היה דבר כזה, פורום שאליו נקבצו ובאו חובבי בישול ואפיה , שיתפו מתכונים
שאלו שאלות ולעיתים נפגשו באמיתי וזה היה כיף כי כל מי שהגיע
הביא איתו מעדן שהכין, כך היתה הזדמנות לטעום וכל אלה שפחדו להכין
או שלא ידעו איך יצא להם, יכלו להתרשם ולהוסיף (או לא) עוד מתכון למחברת המתכונים שלהם.
רכיבים: (תבנית ח"פ גודל A4)
1 כוס קקאו שווה ומסונן
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
2 כוסות סוכר
2 ביצים
1 כוס שמן
לערבב
להוסיף 2 כוסות מים רותחים
לזרוק פנימה קוביות שוקולד
לאפות בחום 175 מעלות 20-25 דקות, לא יותר , היא רוטטת וככה היא צריכה להיות
כשמתקררת
לצקת קרם מ- 150 גר' שוקולד מומס ב- 150 מ"ל שמנת מתוקה
להגיש את העוגה חמימה, כדור גלידה ישדרג מלא
כמה שוקולד❓️
השבמחקחילקתי לקוביות דימיוניות ובכל אחת שמתי קוביית שוקולד, אבל אפשר יותר/פחות
מחק