השבלולים האלה הם סוג של נישנוש/ארוחה קלה שממש כיף שיש במקפיא,
אני לא צריכה לספר לכם איך זה מרגיש כשנכנסים הביתה
מתים מרעב וצריך להתחיל להכין משהו לאכול,
כמה כיף שיש קופסא שאפשר פשוט להוציא, להפשיר ולחמם קלות
בינתיים חותכים קצת ירקות
והרי יופי של ארוחונת.
שבלולי פיצה עם קיפול חמאה בבצק
רכיבים:
בצק:
1/2 קג קמח
כף שמרים
1/4 כוס שמז
15 גר מלח
280 גר מים חמימים
100 גר חמאה רכה לקיפול
למילוי:
200 גר' רסק עגבניות
2 כפות שמז
1/2מלח
1/2 כפית סוכר
1/4 כפית בזיליקום יבש
1/4 כפית אורגנו יבש
1/4 כפית שום גבישי
200 גר' מוצרלה מגוררת
זיתים פרוסים- אופציונאלי
לפרוס להתפיח שעה 200 מעלות 20-30 דקות
אופן ההכנה:
מתחילים בהכנת הבצק ומניחים לתפיחה ל- 30 דקות.
במקביל מערבבים לחמאה כפית קמח כדי לייבש אותה
ולשפר את ביצועיה ביצירת שכבות הבצק
מרדדים למרובע בעובי 2 מ"מ ומחזירים למקרר.
כשהבצק תפח,
מרדדים ריבוע גדול, מניחים עליו את החמאה
מקפלים ומעבירים למקפיא ל- 30 דקות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה