יום ראשון, 18 במאי 2025

עוגיות אגוזים נימוחות


עוגיות הם הכי נישנוש כייפי, העוגיות האלה אמנם נימוחות עד מתפוררות

אבל מאוד טעימות , פשוט להתייחס אליהן בכפפות משי לאחר האפייה

רכיבים: 

 1/2 2 כוסות קמח  

1/2 כוס קורנפלור 

1 אבקת אפייה 

1/2 כוס סוכר  

סוכר וניל - שקית 

אגוזי מלך טחונים - 100 גרם

200 גר' נטורינה  או חמאה 

1/4 כוס מים מעורב בברנדי או חלב

1/4 כוס שמן 

אופן ההכנה:

שמים את כל החומרים היבשים בקערת מיקסר, חותכים את הנטורינה לקוביות ומוסיפים לקערה

מעבדים את כל החומרים היבשים עם הנטורינה עד להטמעתה

מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים עד לקבלת בצק נעים שלא נדבק לדפנות הקערה.

מגלגלים כדורים , מניחים בתבנית אפיה



אופים בחום 180 מעלות למשך 14 דקות, מפדרים באבקת סוכר

ולא נוגעים עד שלגמרי קר





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה