יום שבת, 8 בפברואר 2014

כרובית מוקפצת

רכיבים: 

1 ראש כרובית

1 בצל סגול פרוס

מעט שמן לטיגון

2-3 שיני שום כתושות

1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
 



אופן הכנה: 

לפרק את ראש הכרובית לפרחים לא גדולים, לבדוק היטב שאין חיות...

לבשל (אבל ממש לא לרכך) ולסנן היטב.

לטגן במחבת את הבצל הפרוס.

להוסיף 2-3 שיני שום כתושות.

להוסיף את פרחי הכרובית.

להקפיץ קלות.

להוסיף 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק.

לערבב בזהירות, שהפרחים יכוסו ברוטב.

להגיש עם מעט בצל ירוק מעל.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה