רכיבים:
1 ראש כרובית
1 בצל סגול פרוס
מעט שמן לטיגון
2-3 שיני שום כתושות
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
אופן הכנה:
לפרק את ראש הכרובית לפרחים לא גדולים, לבדוק היטב שאין חיות...
לבשל (אבל ממש לא לרכך) ולסנן היטב.
לטגן במחבת את הבצל הפרוס.
להוסיף 2-3 שיני שום כתושות.
להוסיף את פרחי הכרובית.
להקפיץ קלות.
להוסיף 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק.
לערבב בזהירות, שהפרחים יכוסו ברוטב.
להגיש עם מעט בצל ירוק מעל.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה