רכיבים:
1 ראש הכרובית
2 כפות מיונז
1 כף חרדל
1/4 כוס מים
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
מלח
פלפל שחור
פרורי לחם
אופן הכנה:
לפרק את ראש הכרובית לפרחים קטנים, לבדוק שאין חיות (השרייה במים עם חומץ).
לשטוף את הכרובית. לחלוט לכמה דקות ולסדר בתבנית חסינת אש.
לערבב: 2 כפות מיונז + כף חרדל + 1/4 כוס מים + 1 כף אבקת מרק בטעם עוף + מלח + פלפל שחור.
לצקת את התערובת על כל כרובית.
לפזר בנדיבות פרורי לחם.
לאפות בחום 180 מעלות כ-40 דקות.
לגיוון: אפשר להוסיף גם פרחי ברוקלי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה