יום שבת, 8 בפברואר 2014

כרובית מוקרמת

רכיבים: 

1 ראש הכרובית

2 כפות מיונז
1 כף חרדל
1/4 כוס מים
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
מלח
פלפל שחור

פרורי לחם
 



אופן הכנה:

לפרק את ראש הכרובית לפרחים קטנים, לבדוק שאין חיות (השרייה במים עם חומץ).

לשטוף את הכרובית. לחלוט לכמה דקות ולסדר בתבנית חסינת אש.

לערבב: 2 כפות מיונז + כף חרדל + 1/4 כוס מים + 1 כף אבקת מרק בטעם עוף + מלח + פלפל שחור.

לצקת את התערובת על כל כרובית.

לפזר בנדיבות פרורי לחם.

לאפות בחום 180 מעלות כ-40 דקות.


לגיוון: אפשר להוסיף גם פרחי ברוקלי


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה