יום ראשון, 2 בפברואר 2014

רולדה בשר בשני צבעים





רכיבים: 
מהכמות להלן יוצאות 3 רולדות בגודל תבנית אינגליש קייק:

קערה 1: ק"ג בקר טחון
קערה 2: ק"ג עוף טחון

2 בצלים קצוצים
4 ביצים (2 לכל קערה)
חופן פטרוזיליה קצוצה (לכל קערה)
1/4 כוס שמן (לכל קערה)
1/3 כוס פרורי לחם (לכל קערה)
4 שיני שום כתוש (לכל קערה)
מלח (לכל קערה)
פלפל שחור (לכל קערה)
פפריקה לקערה עם הבקר הטחון
 



אופן הכנה: 
לטגן את הבצלים ולחלק לשתי הקערות.

ללוש היטב את הבשר.

להניח יריעת נייר פרגמנט על משטח העבודה. לרסס בשמן.
לשטח עליה חלק מהבקר הטחון למלבן באורך התבנית וברוחב כ- 20 ס"מ.

לרסס בשמן.

להניח מהעוף הטחון שכבה דקה על שכבת הבקר ולשטח בזהירות.




לגלגל לרולדה, בעזרת הנייר, בדיוק כמו שמגלגלים סושי.




להעביר לתבנית משומנת.

לרסס שמן מעל.


לאפות בחום 200 מעלות כ- 55-60 דקות, עד שהבשר משחים יפה.





הערות:

את המתכון הזה קיבלתי מחברתי אירית 







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה