רכיבים:
מהכמות להלן יוצאות 3 רולדות בגודל תבנית אינגליש קייק:
קערה 1: ק"ג בקר טחון
קערה 2: ק"ג עוף טחון
2 בצלים קצוצים
4 ביצים (2 לכל קערה)
חופן פטרוזיליה קצוצה (לכל קערה)
1/4 כוס שמן (לכל קערה)
1/3 כוס פרורי לחם (לכל קערה)
4 שיני שום כתוש (לכל קערה)
מלח (לכל קערה)
פלפל שחור (לכל קערה)
פפריקה לקערה עם הבקר הטחון
אופן הכנה:
לטגן את הבצלים ולחלק לשתי הקערות.
ללוש היטב את הבשר.
להניח יריעת נייר פרגמנט על משטח העבודה. לרסס בשמן.
לשטח עליה חלק מהבקר הטחון למלבן באורך התבנית וברוחב כ- 20 ס"מ.
לרסס בשמן.
להניח מהעוף הטחון שכבה דקה על שכבת הבקר ולשטח בזהירות.
לגלגל לרולדה, בעזרת הנייר, בדיוק כמו שמגלגלים סושי.
להעביר לתבנית משומנת.
לרסס שמן מעל.
לאפות בחום 200 מעלות כ- 55-60 דקות, עד שהבשר משחים יפה.
הערות:
את המתכון הזה קיבלתי מחברתי אירית
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה