יום שני, 3 במרץ 2014

חיתוכיות נטיפי שוקולד

רכיבים: 

בצק:

350 גר' קמח תופח
4 כפות סוכר
1 מחמאה
4 חלמונים
1 כוסית יין אדום מתוק

4 חלבונים להקציף
3/4 כוס סוכר
1 פודינג וניל

שוקולד צ'יפס
 



אופן הכנה: 

ללוש לבצק, לרפד תבנית תנור ב- 3/4 הכמות.

את ה- 1/4 הנותר להקפיא.

4 חלבונים להקציף עם 3/4 כוס סוכר. כשנוצר קצף גבוה להוסיף 1 פודינג וניל.

לפזר על העוגה שוקולד צ´יפס,לכסות במקצפת, לפזר עוד שוקולד צ´יפס ולגרר מעל את הבצק שהיה במקפיא.

לאפות 20-30 דקות בחום 170 מעלות.

הערות: 
* לשידרוג אפשר למרוח על הבצק מילוי דובדבנים.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה